Scoala, totul de la A la Z

Gama completa de material didactic si produse conexe

0
1753
magazin online scoala de la A la Z

Azi, 25 Iulie 2017, am lansat noul magazin online scoalaAZ.ro. Pentru noi, cei de la STIEFEL ROMANIA acesta este un eveniment foarte important, deoarece inseamna incununarea a aproape 20 de ani de cand activam in piata de material didactic din Romania. Este un magazin online care ne-a fost cerut de foarte multe cadre didactice de-a lungul timpului. Pe scoalaAZ.ro am centralizat gamele noastre de materiale didactice pe care deja le comercializam pe alte canale, dar suplimentar am listat si o multime de alte game de produse educationale sau conexe, care sunt foarte utile pentru desfasurarea procesului educational in conditii optime.

scoALAAZ.RO ESTE MAGAZINUL ONLINE DEDICAT CADRELOR DIDACTICE SI PARINTILOR

Pentru cadrele didactice, dar si pentru parinti, aparitia si lansarea magazinului online scoalaAZ.ro inseamna posibilitatea de a se informa si de a achizitiona materiale didactice si produse conexe, dintr-un singur loc, usor si rapid, in conditii foarte avantajoase. Pe scoalaAZ.ro sunt accesibile o multime de categorii de produse, in special cu caracter educativ, dar si o multitudine de alte produse conexe, foarte utile pentru Institutiile de Invatamant, sau pentru acasa.

Cum arata noul magazin online scoalaAZ.ro ?

In imaginile de mai jos puteti observa cum arata magazinul online scoalaAZ.ro . Se poate constata faptul ca magazinul are o interfata intuitiva,un meniu clar si usor de folosit, dar si un proces de comanda simplu si eficient. Toate acestea va vor ajuta sa gasiti usor si rapid produsul dorit, din zeci de mii de produse din categorii diverse, precum si sa-l achizitionati la fel de simplu in conditii de siguranta deplina.

Homepage-ul

Pagina de categorii principale

Pagina de detaliu produs

Procesul de comanda este usor si intuitiv

Asadar, iata ca acum aveti posibilitatea sa achizitionati materiale didactice atat pentru scoala cat si pentru acasa, totul dintr-un singur loc, intr-un mod usor, rapid si eficient. Magazinul online scoalaAZ.ro a fost gandit si creat tocmai pentru a ajuta cadrele didactice si parintii sa identifice cele mai potrivite resurse si produse educationale pentru copii.

Ce game de produse gasiti pe scoalaAZ.ro ?

Magazinul online scoalaAZ.ro a centralizat o multitudine de game de produse, care au scopul fie de a educa, fie de a contribui la dezvoltarea unui mediu prielnic pentru un proces educational modern in Institutiile de Invatamant din Romania.

Pe scoalaAZ.ro gasiti produse de calitate superioara de la cei mai importanti producatori de materiale didactice din Romania si Europa, dar si produse utile pentru dotarea si modernizarea salilor de clasa, a salilor de lectura, a salilor festive, a amfiteatrelor, a laboratoarelor sau chiar si a salilor de sport din cadrul Institutiilor de Invatamant.

PE SCOALAAZ.RO GASITI O GAMA FOARTE DIVERSIFICATA DE MATERIALE DIDACTICE

Concret, puteti achizitiona:

  • echipamente vizuale si multimedia cum ar fi de exemplu tablele interactive, videoproiectoarele sau scannerele de documente;
  • aveti acces la o gama foarte mare de jocuri, jucarii si puzzle-uri;
  • puteti alege cele mai bune harti de perete scolare si planse didactice;
  • mobilier scolar;
  • produse pentru dotarea salilor de sport cu echipamente sportive de cea mai buna calitate;
  • produse IT si Retelistica pentru dotarea salilor de clasa si laboratoarelor cu cele mai moderne calculatoare si componente;
  • produse de papetarie si birotica, precum si diverse consumabile;
  • produse pentru dotarea cantinelor, bucatariilor si internatelor din cadrul institutiilor de invatamant;
  • accesorii pentru carti si cititori, indispensabile din cadrul salilor de lectura sau din biblioteci;
  • produse utile si echipamente pentru deplasarile copiilor in diverse drumetii sau excursii;
  • diverse decoratiuni pentru salile de clasa si salile profesorale;
  • o multime de produse utile pentru parinti si copii.

Si nu ne oprim aici. Gama de produse din noul magazin online scoalaAZ.ro este in continua dezvoltare. Facem tot posibilul sa listam in magazin cele mai noi produse de la cei mai buni producatori si furnizori de material didactic si produse conexe.

Despre ce vom scrie pe Blogul scoalaAZ.ro?

Vom scrie despre educatie in general, si despre invatamantul romanesc in special. Vom publica informatii utile atat pentru cadrele didactice, cat si pentru parinti si copii.

Vom oferi informatii detaliate despre materialele didactice pe care le comercializam. Vom face recenzii la produse, vom asculta parerile cumparatorilor si le vom publica si aici, vom oferi informatii practice legate de modul in care anumite produse ar trebui sa fie folosite.

Vom organiza diverse concursuri atat pentru cadrele didactice, cat si pentru parinti si copii. Vom oferi premii cu adevarat utile, in special materiale didactice.

Vom tine aproape de copiii, elevii si studentii cu merite deosebite la invatatura.

Vom promova asociatiile de elevi si de studenti, dar si asociatiile care desfasoara proiecte prin care vor sa ajute la dezvoltarea invatamantului romanesc.

Vom promova actiunile sportive in care sunt implicati copiii, vom promova evenimente de orice natura care au un minim scop educativ.

Vom face sugestii de produse si vom publica informatii despre ofertele speciale in desfasurare.

Ne dorim sa fim cat mai aproape de cadrele didactice, carora sa le oferim acces cat mai usor la o multitudine de informatii legate de materialele didactice necesare in institutiile de invatamant.

Ne dorim sa fim cat mai aproape de mame, de tati si de copii acestora, carora sa le punem la dispozitie informatii, resurse educationale, produse si materiale didactice moderne, in conditii foarte avantajoase.

Toate acestea si multe altele le veti gasi pe blogul scoalaAZ.ro.

Sumar
Nume articol
Scoala, totul de la A la Z
Descriere
scoalaAZ.ro este magazinul online destinat cadrelor didactice si parintilor. Aici gasiti o gama foarte diversificata de materiale didactice si produse conexe.
Autor
Nume Editor
scoalaAZ.ro
Logo Editor
DISTRIBUIȚI
Articolul următorSistemul Educational Romanesc, prezentare generala
Scriu din plăcere și îmi doresc ca informațiile pe care le transmit prin articolele mele să fie de folos cât mai multor cadre didactice și părinți. Sunt absolvent al Facultății de Științe Economice, specializarea Marketing, tată a 2 copii, sportiv amator și pasionat de călătorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here