7 idei de puzzle-uri din lemn care stimuleaza creativitatea copiilor

Jucarii creative si sigure pentru copiii de aproximativ 3 - 6 ani

0
1750
puzzle din lemn pentru copii cuminti scoalaAZ

De foarte multe ori suntem pusi in dificultate atunci cand trebuie sa achizitionam jucarii potrivite pentru copiii nostri. Multitudinea de oferte de pe piata de jucarii, ne fac insa sa fim si mai nehotarati. Este greu sa te decizi cand ai in fata ta zeci, sute sau chiar mii de jucarii din care sa alegi.

Ai auzit de puzzle din lemn pentru copii?

Daca copiii tai au varsta intre 3 si 6 ani, voi incerca sa te ajut prin acest articol, sa-ti sugerez 7 modele de puzzle-uri din lemn, care sigur vor fi foarte atractive pentru ei, iar tu ca si parinte poti sta linistit stiind ca nu exista riscuri majore pentru copii tai in timpul jocului.

Avantajele acestui puzzle din lemn pentru copii este in primul rand usurinta modului de asamblare, dar si lipsa oricarui pericol pentru copii, deoarece este compus din piese mari care nu au cum sa fie inghitite.

Asa ca, vorba lunga saracia omului, hai sa trecem direct la modelele de puzzle din lemn pentru copii.

1

Puzzle cu automobile si motociclisti

Exista cateva modele potrivite in special pentru baietei. Sigur vor fi atrasi sa asambleze cat mai repede puzzle-urile cu masini. Detalii: puzzle pentru copii 3-6 ani, material – lemn, piese – 26 bucati.

2 Puzzle-uri cu masini de interventie

Acestea sunt potrivite tot pentru baietei. Daca sti sigur ca le plac masinile mari, atunci acestea sunt jucariile potrivite pentru ei. Detalii: puzzle pentru copii 3-6 ani, material – lemn, piese – 26 bucati.

3 Puzzle-uri cu tren, vapor si elicopter

Tot baieteii sunt in avantaj. Daca l-ai auzit ca vrea sa se faca mecanic de locomotiva, pilot sau marinar, atunci acestea sunt cele mai potrivite modele pentru ei. Detalii: puzzle pentru copii 3-6 ani, material – lemn, piese – 26 bucati.

4 Puzzle cu utilaje de constructii

Special pentru copii carora le place sa construiasca. Ei vor fi cei mai incantati sa asambleze diferite utilaje de constructii. Detalii: puzzle pentru copii 3-6 ani, material – lemn, piese – 26 bucati.

5 Puzzle cu pisici, catei, caluti si vacute

Copiii care iubesc animalele, in special pe cele domestice, vor fi fericiti sa se joace cu aceste puzzle-uri. Detalii: puzzle pentru copii 3-6 ani, material – lemn, piese – 26 bucati.

6 Puzzle cu animale salbatice

Aceste puzzle-uri sunt potrivite atat pentru fetite cat si pentru baietei. Toti copiii adora animalele, fie ele si salbatice. Detalii: puzzle pentru copii 3-6 ani, material – lemn, piese – 26 bucati.

7 Puzzle cu diverse personaje de prin desene animate

Majoritatea copiilor se uita la desene animate si raman impresionati de dinamismul anumitor personaje. Aceste puzzle-uri sunt perfecte pentru ei. Detalii: puzzle pentru copii 3-6 ani, material – lemn, piese – 26 bucati.

Colectia de puzzle-uri din lemn pentru copii este una foarte populara, fiind foarte apreciata de parinti si cadre didactice, dar mai ales de copii.

Asadar, daca ai hotarat ca aceste puzzle-uri sunt potrivite pentru copiii tai, tot ceea ce trebuie sa faci este sa intri in magazinul online scoalaAZ si sa le achizitionezi direct de acolo. Iti vor fi livrate rapid si in siguranta direct la tine acasa.

Surse folosite:

Material didactic si produse conexe – scoalaAZ.ro

Sumar
Nume articol
7 idei de puzzle-uri din lemn care stimuleaza creativitatea copiilor
Descriere
Daca copiii tai au varsta intre 3 si 6 ani, voi incerca sa te ajut prin acest articol, sa-ti sugerez 7 modele de puzzle-uri din lemn, care sigur vor fi foarte atractive pentru ei.
Autor
Nume Editor
scoalaAZ.ro
Logo Editor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here